.

Famous

Severina objavila emotivan video s dočeka ’98.

12. srpnja Autor: Viktoria Šafranić

Ako je ono bio doček koji se ne zaboravlja, ne možemo ni zamisliti kakva nam se fešta sada sprema...

Davne ’98. godine poznata pjevačica imala je čast pjevati na dočeku hrvatskih reprezentativaca, a sada 20 godina kasnije, na svom Instagram profilu objavila je emotivan video koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prisjećajući se tih veličanstvenih trenutaka, napisala je i nostalgičnu poruku:

‘Na današnji dan prije 20 godina pobijedili smo Nizozemsku na Svjetskom prvenstvu i osvojili treće mjesto. Ovo je doček Hrvatske nogometne reprezentacije ‘98. Gledajući sad ovaj snimak, osjećam čast i ponos što su izabrali ‘Djevojku sa sela’ za njihovu himnu. Večeras svim srcem uz Vatrene, uz želju da ih dočekamo kao svjetske prvake, koje god mjesto osvojili. Bravo momci, vi ste ponos naše zemlje, idemooo Hrvatskaaaa!’

Video snimka je u svega 20h prikupila 137.776 pregleda koje su popratili brojni pozitivni komentari.

Nakon što se Hrvatska sinoć upisala u povijest, Severina je objavila još jednu fotografiju s našim kapetanom Lukom Modrićem i herojem utakmice protiv Engleske – Mariom Mandžukićem. Osim što im je čestitala ulazak u finale, također im je poželjela sreću u nedjelju:

‘Bravooooo, čestitam od sveg srca cijeloj reprezentaciji na hrabrosti i ustrajnosti. Tako se postaje prvak svijeta. Neka tako bude i u nedjelju.’

 

Comments

comments

Similar Stories

22 srp.

Pas Oskar

Bio je jedan od počasnih gostiju na vjenčanju svojih vlasnika, a nosio je i mašnu!
22 srp.

Ivan Perišić

Supružnicima Perišić ovo je drugo vjenčanje od završetka Svjetskog prvenstva, i ovog puta su oduševili odjevnim kombinacijama!

Latest From Instagram

search
Elegant