.

F*Kutak

Stvari od kojih ne možete pobjeći kada živite s partnerom!

8. ožujka Autor: Tina Mažuran

Ah taj zajednički život, osim što vas ponekad košta živaca, još dodatno pogoršava to što vam se više ne može baš stalno gledati kroz prste. Ali vrijedi svega, zar ne?

Donosimo vam 17 činjenica koje vam se više neće tolerirati, a i one koje ćete jednostavno morati prihvatiti jer ipak ste odlučili svoj stambeni kutak podijeliti s drugom polovicom:

1.Okriviti nekog drugog zbog prljavog suđa

2. Gledati sljedeću epizodu serije bez nje ili njega (ovo je smrtna kazna, nemojte ni slučajno pokušavati)

Photo: pexels.com

3. Rečenica: ”woke up like this” (Iako, iskreno, najbolji dio zajedničkog života je to što možete izgledati kao pravo malo čudovište)

4. Pretvarati se da niste ostavili smrad u kupaonici (teška hrana koja vas je napuhavala cijelu noć ne može se prikriti ni osvježivačem)

5. Odlučiti što ćete večerati bez svađe (Život vam se svede na: 1/3 spavanje, 1/3 netflix, 1/3 svađanje što večerati)

6. Izbjegavati ih kad vas naljute (Uvijek su tu negdje, gdje god se okreneš, nemaš ni sekunde mira)

7. Naviknuti se na ostavljanje smeća po cijelom stanu (čemu koš za smeće kad stan može poslužiti kao isto…ali znate što možete, kad svekrva dođe u stan, samo je pitajte kako joj se sviđa vaše novo uređenje – budući da je ona imala prste u tome…osim ako oboje to ne radite i zaboravite kako vam pod izgleda)

Photo: pexels.com

8. Upravljati vlastitim vremenom (Čekanje na tuš postaje vaš glavni hobi)

9. Praviti se da ste zaposleni kad mu roditelji dođu u grad (čiča miča gotova je priča)

Photo: pexels.com

10. Ne pogađati najnovije tračeve kad dođete doma

11. Ne obazirati se na bilo koju bolest koju imaju (bilo bi pristojno barem čaj s medom i limunom skuhati)

12. Pretvarati se da ne želite izaći u petak navečer (iako biste vrlo rado ostali pred TV-om, svjesni ste da nemate nikakav dobar razlog za to)

13. Biti lijepo odjevena bez zapitkivanja: ”Zašto si tako odjevena’? S kim ideš?” (Nekoć mu se to jako sviđalo jer je mislio da ste se tako spremali samo za njega – da da mislio je, što se čudite, a sad ima sto pitanja u glavi kamo idete)

14. Imati hranu za sebe (znate ono kad počnete otvarati čips i odjednom mu postajete zanimljiviji od važne utakmice koju je tako pomno pratio)

Photo: pexels.com

15. Očekivati da odvratne navike nestanu (vjerujte, ako ga niste proteklih godina ‘preodgojili’, nećete ni sada – mame su učinile svoje)

16. Pobjeći od hrkanja (ipak ste i vi uložili u taj krevet, pa nećete sada svaku drugu noć spavati na neudobnom kauču – ali znate da postoje spravice protiv hrkanja?! Nikto ne mora znati…)

Photo: pexels.com

17. I konačno, ponašati se kao da niste 100% privrženi

 

Comments

comments

Similar Stories

17 ožu.

2CELLOS

U sklopu svjetske turneje, na kojoj je u njihovim nastupima uživalo pola kugle zemaljske, 2CELLOS su sinoć na koljena bacili i Split.
16 ožu.

Superga Tenisice

Možda najbolja vijest je ta da ove tenisice uskoro dolaze i u Hrvatsku, stoga 'stay tuned'!

Latest From Instagram

search
Elegant