jackdanielscoffee.com

Food

Teško ustajete ujutro? Ova kava će vas razbuditi u trenu!

9. veljače Autor: Viktoria Šafranić

Da znamo, malo je teško zamisliti da ste još sinoć konzumirali Jack Daniel's s coca-colom, a jutros vam služi kao odlična stvar za razbuđivanje!

Kombinacija kave i viskija stari je irski ritual koji itekako pomaže spavalicama da se razbude i krenu svježi i odmorni u svakodnevne obveze. Iako je prije bio dostupan u umacima za roštilj i čokoladama, Jack Daniel’s je prije godinu dana odlučio otići korak dalje i napraviti svoja vlastita zrnca za kavu. A mi smo je sada i probali.

Pridržavaju se najstrožih standarda kvalitete u nabavci i proizvodnji kako bi isporučili najbolju kavu. Baš kao i Jack Daniel’s viski, mješavina kave izrađena je pomoću vrhunskih zrnaca i vlastitih postupaka prženja.

Jedinstvena mješavina gurmanske kave je 100% arabica, pomiješana s autentičnim Jack Daniel’s viskijem za bogatu aromu okusa. Različite note karamele i vanilije Jack Daniel’s vidljive su u svakom gutljaju.

Ova kava ima jedinstveni okus koji je čini potpuno osvježavajućom. Možda je više namijenjena onima koji ujutro vole crnu kavu jer smatramo da bi dodatna krema samo pokvarila originalan okus.

Za razliku od istaknute irske kave, od Jack Daniel’s kave se ne možete napiti jer ne sadrži traga alkohola. Iako su zrnca u viskiju natopljena dulje vrijeme, kroz proces prženja sav alkohol nestaje i ostavlja samo miris cimeta.

Ako ujutro želite imati cijeli set, onda je vrijeme da nabavite i njihove šalice za kavu. Uz to, mislili su i na putne šalice ako ste slučajno u gužvi.

Yum can't wait to try! ☕️? #jackdaniels #whiskey #coffee #jackdanielscoffee

A post shared by Jordan Armenta (@jordanrae123) on

Što reći nego cheers!

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant