.

Inspired By

Transformativna life savjetnica i majstorica tarota!

2. listopada Autor: Viktoria Šafranić

Priznata, provjerena, poznata, certificirana Maja Panić!

Gospođa Maja Panić već se 20 godina intenzivno bavi tehnikama prirodne medicine i tarotom kao metodom prognoziranja i analiziranja postojećih stanja klijenta. Na pitanje zašto joj baš taj posao odgovara – iz stotinu razloga i iz onog jednog u kojem je ljubav prema ljudima i empatija za sva njihova problematična stanja.

“Najsretnija sam kada nekome pružam dobar savjet i kada se upravo na temelju tog savjetovanja život osobe mijenja i ide sve nabolje.” – kazala je Maja.

Neke od tehnika su: 

– Iscjeljivanje vjerom, energijom i uz pomoć biljnih pripravaka

– Balansiranje negativnih energija

– Skidanje tzv. blokada

– Postizanje sreće u ljubavi

– Harmonija u braku i u vezama

– Uspjeh u poslu, napredak i financije

– Energetsko čišćenje poslovnog i stambenog prostora

– Poruke astralnog i duhovnog svijeta

– Edukacija

Marica iz Siska 47.g.

“Nakon nekoliko tretmana osjećala sam se bolje doista. Uspjela sam prebroditi neke bolne situacije, prevaru vlastitog muža, financijske probleme. Sada imam snagu i volju i ne osjećam se očajno i bolesno.”

Svoje djelatnosti Maja je objedinila u Udruzi koja se bavi poboljšanjem fizičkog, mentalnog emocionalnog i duhovnog života koja okuplja niz stručnjaka osposobljenih u pružanju podrške, ali i same dijagnostike medicinskih tegoba klijenata.

Tko god pomislio da se gospođa Maja odmara na kraju radnog dana, prevario bi se – jer upravo energoterapija i neke metode pomoći iziskuju dugo noćno bdjenje i rad na preuzetim zadacima. “Nepopravljivi sam optimist!” 

Maja također piše kako poeziju tako i prozu, objavljivala je zbirke, novele koje su čak i u inozemstvu objavljene, aktivistica je u borbi protiv nasilja nad ženama i djecom, organizira tečajeve tarota i prirodne medicine, prakticira terapiju MPM+ , a bavi se i nizom aktivnosti na polju kreativnog stvaralaštva.
Slobodno odmorite ruku, i meni se zavrti od ovih informacija – poručila je našoj novinarki nakon svega 5 minuta zajedničkog druženja.

“Prvenstveno se bavim tarotom koji je potpora mojim prirodnim intuitivno-vidovnjačkim sposobnostima. Daje mi uvid u detalje iz prošlosti, pokazuje mi smjernice događaja za budućnost. Prije desetak godina objavljena je moja Knjiga o tarotu, koja je svojevremeno bila najprodavaniji priručnik na području samopomoći i alternative na ovim prostorima. Mnogi su tada upoznali tarot, spoznali svoje skrivene talente i pronašli novi životni put.”

Svoje znanje tarota iz područja tzv. Magijske domene, Maja nesebično prenosi svojim ‘učenicima’. Simboli, znakovi pokraj puta, poruke na koje svakodnevno nailazimo treba samo znati vidjeti i prepoznati.

Nas je osobno zanimala energoterapija gospođe Maje o kojoj smo čuli nekoliko riječi hvale od naše kolegice.

“Energoterapija je posebna grana koja nije vezana nužno uz moj rad s Tarotom. Energoterapija se temelji na razgovoru i izbacivanju loših emocija. Tijekom tretmana koji se sastoji od ugodnog razgovora sa klijentom, izbacuju se negativne energije i niz potisnutih emocija.

Tijekom razgovora ljudima objašnjavam da moraju više vjerovati sami sebi dok je poanta čitavog tretmana razbijanje energetskih blokada koje djeluju poput čvrstih membrana onemogućavajući ljudima izlaz iz bilo koje problematične situacije. Kroz boju auta, kroz nevidljive vibracije gospođa Maja u stanju je vidjeti koliko je tko zdrav i što ga muči.”

Željko B. 56. g. slikar

“Svi su govorili da sam malo lud. Glasovi su me budili u noći i stvarali mi kaos u glavi i u životu. Umalo sam odustao od svojeg talenta, ali neke Majine terapije dale su mi divno prijateljstvo , snagu i razum da razlučim što je dobro i istinito a što je dio mašte.”

Posebna sposobnost – stupanje u kontakt s onostranim i u našem razgovoru ostao je dio koji ćemo jednom ponoviti. Dovoljno je da smo dobili snimku o njezinim sposobnostima koje je davno emitirala Tv emisija Globalno sijelo.

Izvrsni rezultati

“Od mene nitko nikada nije otišao ljut ili nezadovoljan . Uvijek se pomakne barem jedan kotačić koji se kotrlja prema nečem većem i boljem. Postoji manji broj klijenata kojima kako ja volim reći ‘nitko ne može pomoći ‘ jer jednostavno ne znaju što žele, a pri tome ne žele ništa dati od sebe.”

Punjenje pozitivnom energijom, preuzimanje tuđih bolnih emocija, suosjećanje u mnogim ljudskim tragedijama veliko je opterećenje i odgovornost i gospođa Maja ne želi raditi s osobama koje su neodgovorne prema sebi i neozbiljne prema drugim osobama.
Kontakti:

Maja Panić

www.majapanic-tarot.com

Facebook: SpiritLand

Tel. za info: 092 / 1616 741

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant