PR

Premium

Zašto novu YSL toaletnu vodu obavezno morate podijeliti s prijateljicama?

9. ožujka Autor: PR

Zablistajmo zajedno. Stvorimo neraskidivu vezu u kojoj frcaju iskre. Podijelimo ovo euforično iskustvo. A zatim ga proslijedimo dalje.

Dobrodošli u priču o toaletnoj vodi YSL Black Opium Glowing Eau de Toilette. Upoznavanje, inicijacija i iskaz dobrodošlice u zajednicu koja pršti energijom, impulzivnošću i strašću za avanturama na motociklu.

Riječ je o mirisu koji živi za trenutak i žudi za neočekivanim, ostavljajući trag uspomena i želju za novim iskustvima.

NEKTAR: KAVA U KOMBINACIJI S NOVOM PJENUŠAVOM OPSESIJOM…

Poput zrake svjetlosti u mraku, legendarni akord crne kave prožet je iskričavom svježinom. Žustre citrusne note naglašavaju energizirajući sjaj akorda kruške (kao gornje note), obasjavajući novu toaletnu vodu Black Opium blistavom svjetlošću.

Ova prozračna i delikatna mješavina mirisa izrazito je nosiva i ženstvena – rado ćete je podijeliti s dragim prijateljicama.

BOČICA: KRUG SVJETLOSTI

Poput pulsirajućeg srca u tamnoj noći, blistava esencija bočice toaletne vode Black Opium odašilje pozitivne vibracije. U središtu dobro poznate četverokutne bočice prekrivene ružičastim i crnim svjetlucavim česticama utisnut je legendarni krug, ovaj put osvijetljen nazivom mirisa ispisanim metalik ružičastom bojom.

Poželjan je predmet za kolekcionare: sjaji poput svjetionika i mami obožavatelje mirisa Black Opium širom svijeta, simbolizirajući senzualnu napetost između svjetlosti i sjene.

KAMPANJA: NEONSKA SVJETLA

Sva su iskustva bezvrijedna ako ih nemamo s kime podijeliti. Edie Campbell, ambasadorica kuće YSL i zaštitno lice mirisa Black Opium zvijezda je promotivne kampanje. Crne kose, očiju iscrtanih olovkom i nude usana, savršeno utjelovljuje rokerski imidž u futurističkom filmu koji je režirao BRTHR.

Negdje u jugoistočnoj Aziji, njezine stare i nove prijateljice sastaju se u ulici obasjanoj pulsirajućim neonskim svjetlima. Čuje se brujanje motocikala, vidimo vrata noćnog kluba obasjana neonskom svjetlošću. Edie se penje na motocikl i juri u noćnu avanturu, kroz neonski tunel i dalje u nepoznato.

Vodi svoju žensku ekipu iz kruga povjerenja u krug svjetlosti, dijeleći s njima zajedničku strast prema mirisu. Blistava bočica Black Opium Glowing Eau de Toilette prenosi se od jedne do druge djevojke ili žene, pa čak i pokojeg muškarca.

Iako je doživljavaju na različite načine, sve ih prožima osjećaj istinskog veselja i uzbuđenja.

Otkrijte svemir novih i neočekivanih zajedničkih iskustava koji svijetli u beskonačnost. Uz jedan moto: proslijedite bočicu.

BLACK OPIUM NEW EDT V30ML OS 367 kn

BLACK OPIUM NEW EDT V50ML 565 kn

BLACK OPIUM NEW EDT V90ML 730 kn

 

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant